Workshop kaartleggen Lenormand 

Ooit willen leren kaartleggen! Dan is dit de mogelijkheid!
Leer jezelf intuïtief te ontwikkelen door te starten met een Workshop Kaartleggen Lenormand. Een uitstekende methode om met invoelen, waarnemen en met inzichten te gaan werken.
Leer met inzichten te werken zowel voor jezelf als voor de ander. In deze workshop wordt veel aandacht gegeven aan je gevoelsontwikkeling. Via het duiden met de Lenormand kaarten krijg je inzichten in verleden, heden en toekomst. In 10 avonden leer je de betekenissen kennen van de kaarten en je leert een aantal legmethoden. Je leert om met vraag en antwoord te werken en je leert een totale legging waarin je verleden, heden en toekomst mag zien. Zelf gebruik ik al jaren de Lenormand kaarten om vaak aan mensen inzichtelijk te maken waar het op dit moment om gaat in hun leven. Het is een prachtige ondersteuning om duidelijkheid te krijgen.  

De workshop zal wekelijks plaatsvinden en gaat starten als minimaal 4 deelnemers zich hebben ingeschreven, het maximum aantal deelnemers is 8.

De lestijden zijn door de week van 20.00 uur tot 22.30 uur. Op zaterdag zijn de lestijden van 13.30 uur tot 16.00 uur. Er zal gekeken worden bij de inschrijvingen welke avond hierin het beste uit gaat komen voor de deelnemers.

Kosten € 150,- euro (inclusief koffie/thee en wat lekkers)

Betaling € 15,- per les mogelijk   

Workshop Intuïtieve Ontwikkeling

Intuïtie, helderzien, helder voelen, helderweten een ieder van ons is er mee geboren, maar wat is het nu en hoe kan je het leren te gebruiken. Is dit voor iedereen weg gelegd, ja zeker is dit voor iedereen weggelegd, zolang je jezelf er voor open wilt en durft te stellen.

In deze cursus kom je dichter bij dat gevoel, je hoeft voor deze cursus niet over voorkennis te beschikken. Er zijn je al vele mensen voor gegaan die deze cursus hebben gevolgd. De ene volgt de cursus om zich zelf te ontwikkelen, de ander wil echt mensen helpen en zullen er dan ook hun werk van maken. Ik zal proberen om elke cursist zo goed mogelijk te begeleiden op hun pad van ontwikkeling, door goed te kijken en voelen welke spirituele discipline hun het beste ligt en waar hun gevoel/intuïtie het beste naar boven komt. Mocht je echter blokkeren, wat zeker een ieder van ons wel eens overkomt, wees dan gerust ik kan je zeker begeleiden in dit stuk, zodat ook jij je weer open durft te stellen en je zo verder kunt ontwikkelen.

In deze cursus komen meerdere spirituele discipline´s aan bod o.a.:

  • Meditatie en aardingsoefeningen
  • Lenormand/Tarotkaarten
  • Foto´s en voorwerpen lezen (Psychometrie)
  • Channelen met gidsen, engelen en/of overledenen (Mediumschap)
  • Intuïtief tekenen of schrijven
  • Aura voelen/Magnetiseren/Healen/Energie kanaliseren

De cursus zal bestaan uit 10 lessen en in de 10e les zal als afsluiting elke cursist in zijn gekozen spirituele discipline een privé reading van 30 minuten geven aan iemand.

De workshop zal wekelijks plaatsvinden en gaat starten bij inschrijving van een minimum van 6 deelnemers en het maximum aantal deelnemers is 10.

De lestijden zijn door de week van 20.00 uur tot 22.30 uur. Op zaterdag zijn de lestijden van 13.30 uur tot 16.00 uur. Meerdere workshops per week mogelijk.

Kosten € 150,- euro (inclusief koffie/ thee en wat lekkers). 

Betaling € 15,- per les mogelijk .