Over mij

Even voorstellen mijn naam is Gerda Mulder en ik werk al ruim 25 jaar als Paragnost, Medium, Healer en Spiritueel Coach. Daarnaast houdt ik me ook bezig met het organiseren van beurzen en events.

In de afgelopen 25 jaar, heb ik al vele mensen met liefde mogen begeleiden, ondersteunen op hun unieke pad van diepere bewustwording en spirituele groeiprocessen. Je kunt dan ook bij mij rekenen op een liefdevolle en respectvolle ondersteuning, praktische oplossingen en een benadering met humor en nuchterheid. 

Waar ik in geloof en mee werk is de Universele Wet van Aantrekking. Wet van Aantrekking de naam zegt het al: het is een wet, een zaak van aantrekking. Als je gaat inzien en aannemen dat alles uit energie bestaat, lichtgolven, trilling, frequenties, en je gaat snappen dat ook jijzelf een energetisch wezen bent, en óók je gedachtes krachtige energieën zijn en dat deze Universele Wet daar op werkt, dan begrijp je al de helft van het verhaal. Deze universele wet laat zien hoe we de dingen, gebeurtenissen en mensen scheppen die in onze levens opduiken. Onze gedachten, voorstellingen, gevoelens, woorden en daden leveren trillingsfrequenties op die op hun beurt soortgelijke trillingen aantrekken. Gedachten met een lage trilling (negatieve gedachten) trekken lage frequenties aan en gedachten met een hoge trilling (positieve gedachten) trekken hoge frequenties aan.

Dan ga je ook begrijpen dat jouw gedachtes prachtige scheppingskracht hebben en ga je beseffen dat jij de creator bent van je eigen leven. Dat alleen jij je levenspad kunt creëren tot een mooi kunstwerk in goede gezondheid, met prachtige, mooie mensen en fantastische ervaringen. Alles wat voor jou geluk betekent, staat centraal. Alles wat daarvoor nodig is, is al aanwezig.

Maar tja soms loopt je leven niet geheel zoals je dat zou willen, ontstaan er blokkades en loop je vast op jouw pad van geluk. Dus heb je behoefte aan een steuntje in de rug? Wil je weten waar je op dit moment staat? Of heb je behoefte aan antwoorden op bepaalde levensvragen of andere (persoonlijke) zaken? Dan helpt een spiritueel consult van mij je zeker verder. Een spiritueel consult geeft je informatie en inzichten over jezelf en over jouw situatie. Soms is het een bevestiging van iets dat je al langer bezig houdt maar waar je zelf niet zo goed zicht op krijgt. Ik hoop jou te mogen helpen om weer meer jezelf te worden en je terug te leiden naar jouw mooi levenspad van geluk.

Kijk rustig rond en voel je vrij mij te mailen met een verzoek om meer informatie en/of het maken van een afspraak.

Warme groet, 

 Gerda