Spiritueel Consult

Een spiritueel consult is er voor iedereen. Heb je behoefte aan een steuntje in de rug? Wil je weten waar je op dit moment staat? Of heb je behoefte aan antwoorden op bepaalde levensvragen of andere (persoonlijke) zaken? Dan helpt een spiritueel consult je zeker verder.

Een consult kan inzicht geven in veel onderwerpen bijvoorbeeld: 
Wanneer je dreigt/bent vastgelopen in jezelf, je werk of relatie en op zoek bent naar        concrete oplossingen en inzicht in deze situaties
– Wanneer je met vraagstukken zit betreft jouw ziel, levenspad of persoonlijke groei
– Wanneer je vragen hebt over de spirituele wereld en jouw rol daarin
– Ook is het mogelijk om vragen te stellen over je kinderen, familie en huisdieren(met toestemming van de individuen indien van toepassing)
– Wanneer je graag zakelijk advies voor jouw bedrijf wenst te ontvangen

Met behulp van mijn mediamieke gaven, de Lenormand kaarten en/of het lezen van foto’s en voorwerpen (psychometrie), channel ik informatie van mijn gidsen en engelen voor jou. Zo is elk consult op maat gemaakt om jou van de meeste informatie te voorzien. De boodschappen die tijdens een consult naar voren komen zijn altijd een momentopname. Jij (en alleen jij) beslist of je de boodschap wilt aanpakken of juist niet. Noteer vooraf altijd je vragen en als je de vragen meeneemt kun je er zeker van zijn dat we niets over het hoofd zien tijdens het consult. vraag er gerust naar en als je behoefte hebt aan meer informatie of een afspraak wilt maken voor een consult, neem dan contact op met mij.

                     Consult:   € 65,- (incl. btw)                                        Tijdsduur:    90 minuten

Energetische Healing

Een mens bestaat, behalve uit het fysieke, ook uit vele energielichamen. Door de inkleuringen uit het verleden, angsten en emoties zijn deze vaak uit balans gebracht. Bij een energetische healing mogen we werken aan een herstel van je energielichamen, de chakra’s en je aura.

Een energetische healing is een techniek waarbij vaak met handoplegging energie vanuit het universum wordt gestuurd naar de plekken in het lichaam of de geest waar een onbalans is ontstaan. Mens spreekt wel van energieblokkades, die ervoor kunnen zorgen dat je chronisch moe bent, laag in je energie zit of vage lichamelijke klachten hebt.

We hebben eerst een kort gesprek over de reden waarvoor je komt. Daarna ga ik aan het werk: terwijl ik op je afstem, voel ik met mijn handen waar energetische ballast losgelaten wil worden en zal ik gaan werken aan herstel van je energielichaam, de chakra’s en je aura. .

               Consult :   € 30,- (incl. btw)                                       Tijdsduur:  30/45 minuten                   

Spirituele Huiskameravonden

Lijkt het je leuk, spannend of interessant om samen met familie, vrienden, buren, collega’s, enz. een huiskameravond te organiseren in een vertrouwde omgeving? Dat kan!

Aan de hand van meegebrachte foto´s of voorwerpen lees ik de foto of voorwerp en beschrijf ik wat kenmerken van die persoon en van diens leven daarna volgt een boodschap voor degene die de foto heeft meegebracht. Overleden dierbaren willen dolgraag contact met hun nabestaanden. Ik maak dan ook graag contact met deze ongeziene wereld om hen op deze manier weer even in contact te brengen met hun dierbaren hier op aarde. Dit kan ofwel voor de groep, ofwel in een aparte ruimte net naar gelang waar behoefte aan is. De contacten tijdens een huiskameravond zijn korter dan de contacten tijdens een individuele afspraak; ook zijn ze minder diepgaand omdat er rekening wordt gehouden met het feit dat er meer toehoorders zijn. Alle huiskamer ‘avonden´ kunnen uiteraard ook ´s morgens en/of ´s middags plaatsvinden als daar behoefte aan is en ik daar op dat moment de mogelijkheid toe heb. Duur van de bijeenkomst is 2,5 uur.

Het minimale aantal personen voor een huiskameravond is 6 en het maximale aantal is 12 personen. De kosten per persoon zijn € 15,- en deze kunnen aan het einde van de sessie/avond betaald worden.

Openbare Demonstraties 

Deze demonstraties zijn vergelijkbaar met een huiskameravond ´Engelse stijl´, maar dan in een ruimere setting en in een openbare gelegenheid. Ik organiseer zelf regelmatig demonstraties waarbij ook andere mediums worden uitgenodigd, tevens ben ik beschikbaar voor demonstraties georganiseerd door derden. Het tarief voor deze demonstraties is altijd in overleg.

Energetische Huiszuivering

Door het energetisch reinigen van je huis, kun je je ontdoen van negatieve energieën en/of entiteiten. Een entiteit is een persoon die overleden is, maar die energetisch is achter gebleven op aarde. Vaak heeft de entiteit nog binding met de plek of een boodschap voor de bewoners. Het is noodzakelijk dit op te lossen zodat de entiteit naar het licht kan gaan. Voor ons is het heel belangrijk dat deze entiteiten verder gaan, zodat wij onze eigen ruimte kunnen innemen.

Een analyse maken van wat er in een huis of bedrijf aan de hand is helpt heel goed om orde op zaken te stellen. Hiervoor worden verschillende methodes gebruikt, zoals helder voelen, weten en horen. Wanneer je weet wat er in een ruimte aan de hand is, kun je hiermee aan de slag met als doel negativiteit en stralingen te neutraliseren en te harmoniseren cq contact te maken met de entiteit/overledenen.

              Consult:  € 80,00  (incl.btw)                                     Tijdsduur :  90/120 minuten      

Let op! Is het niet mogelijk om wat voor reden dan ook om bij mij te komen voor een consult, dan is er in overleg ook een mogelijkheid voor een huisbezoek. Let op er worden dan wel reiskosten in rekening gebracht bracht van € 0.35 cent per km. Het maximale aantal kilometers wat ik wil reizen is rondom in een straal van 50 kilometer van mijn woonadres.